lauantai 31. joulukuuta 2022

Kohti uutta vuotta 2023!

Kiitos kuluneesta vuodesta 2022!


Luetut kirjat

Luin vuoden aikana 86 kirjaa. Edellisinä vuosina olen lukenut 86, 48, 64, 57, 73 ja 75 kirjaa. Paras lukemani kirja oli Victoria Hislopin Saari, minkä luin itselleni kehittämääni #luenlempikirjojanne lukuhaasteeseen.

#maailmalukuhaaste2022

Järjestin yhteistyössä kirjagrammaajien ja Nasten Pankin kanssa #maailmalukuhaaste2022 nimisen lukuhaasteen, joka kesti toukokuusta elokuuhun. Tarkoituksena oli lukea kirjoja eri puolilta maailmaa. Tavoitteena oli lukea niin sanotusti ei-länsimaista kirjallisuutta.

Maailman ympäri

Oma henkilökohtainen haasteeni on lukea kirjoja kaikista maailman maista. Kirjailijan täytyy olla kotoisin kyseisestä maasta, ja kirjan tapahtumien tulee sijoittua kyseiseen maahan. Tänä vuonna luin haasteeseen 4 kirjaa. Olen lukenut haasteeseen yhteensä 57/195 kirjaa.

#queerlukuhaaste2022

Osallistuin instagramissa järjestettyyn lukuhaasteeseen lukemalla jokaiseen kohtaan yhden kirjan. Minusta on mielenkiintoista osallistua lukuhaasteisiin ja tutustua kirjoihin, joihin en vielä ole tutustunut.

Ajatukset kohti uutta vuotta

Haluaisin haahuilla kirjastossa kirjahyllyjen väleissä ja lukea kirjoja, joiden aiheet puhuttelevat juuri sillä hetkellä. Luin tänä vuonna muutaman kotimaisen klassikon, ja olisi mukavaa tutustua joihinkin lukemattomiin klassikoihin uutenakin vuonna. Tykkään lukea vuodenaikaan liittyen kuten syksyllä kauhukirjoja ja joulukuussa joulukirjoja. Haluaisin oppia kirjojen avulla jotain uutta. Odotan mielenkiinnolla Helsingin kirjamessuja. Minusta oli hauskaa päivystää kirjasomenkohtauspaikalla ja päivittää tunnelmia instagramin puolelle. Kirjaharrastajien tapaaminen on mukavaa.

Hyvää uutta vuotta 2023!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!