torstai 30. elokuuta 2018

Blogi täyttää 3 vuotta!Kolme ihanaa blogivuotta on takanapäin!

On ihanaa muistella kuluneita vuosia ja todeta kasvaneensa ihmisenä blogin myötä. Olen oppinut, nähnyt ja kokenut paljon. Kirjabloggaajan elämässä ihaninta on inspiroitua toisista kirjablogeista ja niistä saaduista lukuvinkeistä. Hyvä mieli ja innostus tarttuvat lukijasta toiseen!

Blogivuoden aikana toteutuneita unelmia:

Lokakuussa suuntasin kulkuni kauan odotetuille Helsingin kirjamessuille. Ajattelin ottavani sillä kertaa ihan rauhallisesti, mutta perille päästyäni en tietenkään pysynyt aloillani, vaan säntäilin paikasta toiseen ilosta pursuen. Oli hauskaa bongata tuttuja kirjailijoita ja nähdä kasvoja kirjablogien takana. Minusta on ollut myös mukava tavata Helsingin kirjabloggaajia kerran kuukaudessa järjestettävässä tapaamisessa. Kirjoihin liittyvien ajatusten jakaminen on ihanaa.

Joulukuussa sain kunnian tehdä kirjabloggaajien joulukalenteriin 20. luukun, jossa kerroin käyneeni elämäni ensimmäisessä baletissa. Voin vieläkin muistaa, kuinka lumoutunut olin kaikesta näkemästäni ja kuulemastani.

Tammikuussa osallistuin ensimmäistä kertaa kirjabloggaajien klassikkohaasteeseen. Sain kunnian järjestää seuraavan klassikkohaasteen, joka oli järjestyksessään jo seitsemäs ja joka päättyi heinäkuun lopulla.

Helmikuussa uskaltauduin viimein liittyä Kansallisteatterin bloggariklubiin, minkä kautta pääsin katsomaan kolme upeaa näytelmää. Lisäksi minut kutsuttiin kerran Kom-teatteriin. Rakastan teatteria, joten sen tuominen blogiin oli unelmien täyttymys!

Kesäkuussa minut kutsuttiin Korjaamon dekkarilauantaihin. Päivä oli tiedollisesti antoisa, sillä en oikeastaan lue dekkareita ja siten en tiennyt niistä paljon mitään. Rakastan kirjabloggaajan elämää, sillä olen sen kautta päässyt tilaisuuksiin, joihin minulla ei muuten olisi mahdollisuutta mennä tai joihin ei vain tulisi lähdettyä.

Heinäkuussa sain kunnian järjestää kesälukumaratonin. Se oli intensiivinen ja mielenkiintoinen kokemus, sillä en ollut koskaan aiemmin tehnyt mitään vastaavaa. Samoihin aikoihin suuntasin kulkuni Jyväskylään, jossa järjestettiin inspispäivä. Sain sieltä paljon uutta virtaa panostaa instagram tiliini. Kuvasin loppukesän ahkerasti erilaisia kirjakuvia.

Heinäkuussa pääsin myös pitkästä aikaa matkustamaan. Suuntasin ystäväni kanssa Prahaan ja katselin ympärilleni ensimmäistä kertaa kirjabloggaajan silmin bongaillessani kirjoja erilaisista paikoista. Matkustaminen avartaa ymmärrystä ja tuo uusia elämyksiä!

Osallistuin blogivuoden aikana moniin inspiroiviin ja lukutottumusta laajentaviin lukuhaasteisiin. Mieleenpainuvin niistä oli Helmet lukuhaaste, jonka suoritin lukemalla kirjan jokaiseen haastekohtaan. Sain ilokseni luettua kaikki 50 kirjaa.


Unelmia alkavalle blogivuodelle:

Olen vielä niin onnellinen kuluneen blogivuoden aikana toteutuneista unelmista, etten osaa oikein ajatella tulevaisuutta. Toivoisin toki, että pääsisin jälleen Helsingin kirjamessuille ja että voisin jatkaa ja laajentaa yhteistyötä teattereiden kanssa. Olisi myös mukavaa, jos tämän vuoden Helmet lukuhaasteen suorittaminen onnistuisi yhtä hyvin kuin viime vuonna. Ihaninta olisi löytää aivan uudenlaisia, monipuolisia ja inspiroivia kirjoja sekä kirjoihin liittyviä tapahtumia!


Haluaisin kiittää kaikkia lukijoita, kommentoijia ja kannustajia!
Kohti seuraavaa unelmien täyteistä blogivuotta!

15 kommenttia:

 1. Onnea kolmesta blogivuodesta! Ja lisää monia uusia ja hyviä bloggausvuosia!  VastaaPoista
 2. Onnea! Listattuna sinulla on ollut tapahtumarikas blogivuosi. Jatkukoon samanlainen unelmien todeksi tuleminen.

  VastaaPoista
 3. Onnea synttärisankarille! Onpas ollut vauhdikas vuosi. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea blogillesi🌻Sinulla on ollut ihania tapahtumia

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea blogillesi! :) Toivottavasti unelmasi toteutuvat!

  VastaaPoista
 6. Onnea blogillesi ja toteutukoon toiveesi :)

  VastaaPoista
 7. Onpa sinulla ollut monipuolista toimintaa bloggaajana.
  ONNEA 3-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 8. Oikein paljon onnea pikkuneitosen ikäselle blogillesi :) Hienoa, että olet päässyt seuraamaan balettia, se oli varmasti hieno elämys. Ja taatusti Helsingin kirjamessut on olleet ihan vertaansa vailla. En olekaan näistä lukenut blogissasi, täytyy tutkia asiaa hetimiten. Paljon ihania lukuelämyksiä ja kirjoitustuokioita sinulle jatkossakin!!!

  VastaaPoista
 9. Onnea blogillesi! <3 Oletpa päässyt ihanan paljon erilaisiin tapahtumiin mukaan! Ne ovat kieltämättä hurjan ihana lisä tähän muutenkin vallan mainioon harrastukseen. Toivottavasti kirjoitteluinto jatkuu vielä monta vuotta eteenkinpäin! <3

  VastaaPoista
 10. Lämpimät onnittelut blogillesi ja Sinulle! Vuosi on ollut antoisa. Oli mukava tavata parissa mainitsemassasi tilaisuudessakin <3

  Kirjavuodestasi kyllä puuttuu vielä yksi merkittävä kirjatapahtuma eli lokakuun alin Turun kirjamessut, ne Suomen vanhimmat (ja parhaat) :D Ehkä nähdään siellä?

  VastaaPoista
 11. Onnea kolmivuotiaalle! Olipa ihanan innostava kirjoitus. Paljon on mahtunut blogivuoteesi <3

  VastaaPoista
 12. Onnea 3-vuotiaalle!! Perässä tullaan, blogini saavuttaa saman iän joulukuussa :) Ihaillen katson tuota listaasi, olet todella aktiivinen ja löydät hienoja näkökulmia blogiisi.

  Koska olen itse täällä hieman syrjässä suomalaisista blogipiireistä niin voin vain haaveilla esimerkiksi blogitapaamisista, joita näen että teillä siellä Súomessa on kuukausittain.

  Toivotan sinulle monia hienoja tulevia blogivuosia!! /Mari

  VastaaPoista
 13. Onnea kolmevuotiaalle! Ja ihanaa, kuinka innoissasi olet bloggaamisesta, se todella välittyy. Itse rakastan innostumisen tunnetta paljon, se inspiroi ja antaa energiaa niin paljon. Toivottavasti intosi kirjoittaa kirjoista ja teatterista säilyy!

  VastaaPoista
 14. Onnea blogisynttäreiden johdosta! Ihanaa, millaisella tarmolla olet tullut mukaan kirjabloggaamiseen ja innostunut haasteitakin ja lukumaratonia emännöimään!


  Harkitsin itsekin sinne kirjabloggaajien inspispäivään tuloa, mutta se jäi, mikä jälkikäteen ajateltuna harmitti. Mahtavaa, että sinä menit ja sait sieltä kunnon inspistä! Olisi ollut kyllä kiva nähdä!

  VastaaPoista
 15. Onnea blogisynttäreistä! Kirjabloggaaminen on antoisaa ja siinä pääsee tutustumaan niin ihaniin uusiin ihmisiin kuin muutenkin mielenkiintoisiin juttuihin. :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!