perjantai 8. heinäkuuta 2016

Blogistanian kesälukumaraton 2016Osallistun blogistanian kesälukumaratoniin. Ajatuksenani on lukea lauantaista klo 11.00 sunnuntaihin klo 11.00. Tavoitteenani on edetä Helmet lukuhaasteen kirjalistassani eteenpäin. Lukupinostani löytyy sen vuoksi seuraavat kirjat: Kaari Utrio: Kiilusilmä feministi eli miksi en enää matkusta junassa, Francoise Gilot, Carlton Lake: Elämä Picasson rinnalla ja William Shakespeare: Myrsky. Kirjoja on vain kolme, sillä olen erittäin hidas lukija - ainakin omasta mielestäni. Päivitän lukumaratonin aikana tunnelmia omaan postaukseensa.Kesälukumaratonin säännöt ovat:

1. Kaikki 24 tunnin aikana luettu kirjallisuus lasketaan mukaan maratoniin.
2. Aloittaa voi mihin kellonaikaan tahansa ja lukea haluamansa ajan ja määrän kuitenkin niin, että eimmäisaika on 24h. (Esim. aloitus 10.7. klo 18:00 -> ja lopetus 11.7. klo 18:00) Maratonin saa aloittaa halutessaan myös jo 9.7., kunhan osa maratonista luetaan 10. päivän puolella. Näin siksi, että maratoonareilla on erilaisia elämäntilanteita, jotka halutaan ottaa huomioon. Tankkaus-, lepo-, yms. taukoja saa pitää vapaasti, mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan.
3. Merkitään ylös luettu sivumäärä ja ilmoitetaan se julkisesti blogissa (tai lukumaratonin lähtölaukauspostauksen kommenteissa) Kirjataan mielellään myös luetut kirjat.
4. Lukea saa mitä tahansa, missä ja miten tahansa!
5. Lukumaratonista saa kirjoittaa blogiinsa etu- ja jälkikäteen ja mielellään myös maratonin kuluessa. Varsinkin tulosartikkeli linkitetään lukumaratonin lähtölaukauspostaukseen, mutta muutkin toki saa.
6. Lukumaratonin hashtagina somessa on #lukumaraton

Jännittävää! En malta odottaa, että pääsen aloittamaan ja lukemaan muiden tunnelmista! Hauskaa kesälukumaratonia!


2 kommenttia:

  1. Luin keväällä tuon Picassosta kertovan kirjan ja pidin kovasti. Tsemppiä maratonille, itsekin lähdin extempore mukaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!