maanantai 25. heinäkuuta 2016

Osallistun PottermaratoniinOsallistun sunnuntaina 31.7.2016 Harry Potter -lukumaratoniin!

Tarkoitukseni on jatkaa Harry Potter kirjojen lukemista eteenpäin ja lukea Harry Potter ja feeniksin kilta nimistä kirjaa niin pitkälle kuin ehdin.

Olen aiemmin lukenut kirjat:

Harry Potter ja viisasten kivi
Harry Potter ja salaisuuksien kammio
Harry Potter ja Azkabanin vanki
Harry Potter ja liekehtivä pikari

Pottermaratonin säännöt:
 1. Kaikki 24 tunnin aikana luettu Harry Potter -kirjallisuus lasketaan mukaan maratoniin. Voi aloittaa mistä kirjasta vain. 
 2. Aloittaa voi mihin kellonaikaan tahansa. (Esim. aloitus 31.7. klo 18:00 ja lopetus 1.8. klo 18:00) Maratonin saa aloittaa halutessaan myös jo 30.7., kunhan osa maratonista luetaan 31. päivän puolella. Tankkaus-, lepo-, yms. taukoja saa pitää vapaasti, mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan. 
 3. Merkitään ylös luettu sivumäärä ja ilmoitetaan se julkisesti blogissa (tai Pottermaratonin lähtölaukauspostauksen kommenteissa). Kirjataan mielellään myös luetut kirjat.
 4. Lukea saa mitä tahansa, missä ja miten tahansa, ja millä kielellä tahansa, kunhan lukee Pottereita! 
 5. Pottermaratonista saa kirjoittaa blogiinsa etu- ja jälkikäteen ja mielellään myös maratonin kuluessa. Ainakin tulosartikkeli linkitetään Pottermaratonin lähtölaukauspostaukseen.
 6. Maratonin hashtagina somessa on #pottermaraton.
Ihanaa päästä tämän varjolla viimein taas jatkamaan Potterien lukemista!

3 kommenttia:

 1. Minäkin päätin osallistua maratonille. Edellisestä lukukerrasta on jo aikaa, joten vähän jännittää miten Potterit toimivat minulle nyt. :)

  VastaaPoista
 2. Tekisi mieli osallistua, mutta taidan jättää väliin, koska sunnuntai-illalla on lukupiiri, eikä aikataulu oikein ole sopiva. Antoisaa Potter -maratonia sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen mukana. Mukavaa maratonia sinulle! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!