tiistai 10. marraskuuta 2015

Elizabeth Adler: Monte Carlon jalokivetAdler, Elizabeth: Monte Carlon jalokivet
Julkaistu: 2012
Alkuperäinen julkaisu: 2010
Alkuperäinen nimi: It All Began In Monte Carlo
Mistä maasta: Iso-Britannia
Sivumäärä: 434


Takakannesta: "Kiihkeää juonittelua valkoisten jahtien ja kasinoiden katveessa. Sunny Alvarez on saanut tarpeekseen. Häät julkkisetsivä Mac Reillyn kanssa ovat siirtyneet jälleen kerran, ja pariskunnan suhde on kriisissä. Tympääntynyt Sunny saa päähänpiston ja lähtee yksin lomalle Monte Carloon. Haaveissaan hänellä on hermolepo - ei suinkaan psykopaatiksi osoittautuva uusi tuttavuus, etsivän vaiston herättävä ryöstösarja ylellisissä koruliikkeissä tai tarjous, josta olisi parasta kieltäytyä... Jos Sunny ei saa selvitettyä jalokivimysteeriä, hän on vaarassa päätyä tahattomaksi rikoskumppaniksi varkauteen, kiristykseen ja jopa murhaan. Paikalle ilmaantunut Mac on valmis tekemään mitä vain saadakseen Sunnyn takaisin: vaikka sitten selvittämään rikossarjan ja pelastamaan hänen henkensä."

Tämä kirja on täyttä viihdettä ja hömppää, mutta ihan hyvää sellaista. Suosittelen lukemaan, kun tekee mieli laittaa aivot täysin narikkaan. Kirjassa on mielenkiintoisia ja erilaisia hahmoja sekä jännittäviä tapahtumia. Pidän etenkin kuvailun runsaudesta. Lisäksi kirjalla on kaunis kansi.

"Sunny ojensi pitkät, mukaviin lampaannahkaisiin, polveen asti ulottuviin UGG-saappaisiin verhotut jalkansa, tuijotti niitä mutta ei nähnyt niitäkään. Hän näki silmissään sydämen muotoisella vaaleanpunaisella timantilla koristellun kihlasormuksen, jonka hän oli jättänyt Macin tyynylle yhdessä pienen lapun kanssa, jossa oli hyvästellyt miehen."

1 kommentti:

  1. Anoppikokelas on antanut tämän minulle kesällä lainaan :) Täytyisi lukea jossakin välissä, mutta odottelen kunnollista aivot narikkaan fiilistä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!