perjantai 18. elokuuta 2017

Osallistun elokuun lukumaratoniinBlogistanian kesän 2017 kolmas lukumaraton järjestetään lauantaina 19.8. Aion aloittaa maratonin tänään klo 11.00 ja lopettaa lauantaina klo 11.00. Olen kerännyt niin sanottuun lukupinooni tällä kertaa vain yhden kirjaston kirjan: Emmi Itäranta: Teemestarin kirja. Sen lisäksi saatan eksyä lukemaan myös oman hyllyni kirjoja.

Lukumaratonin säännöt:

1. Maratoonaamisen voi aloittaa perjantain 18.8. puolella tai sitä voi jatkaa sunnuntaina 20.8, kunhan osa lukemisesta tapahtuu lauantaina 19.8.2017. Yhteensä lukuaikaa on 24 tuntia (esim. pe klo 17 -> la klo 17).
2. Maratonvuorokauden aikana saa pitää haluamansa määrän taukoja, mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan. Myös te innokkaimmat lukijat: muistakaa syödä ja levätä riittävästi!
3. Lukumaratonista voi blogata halutessaan etukäteen, sen kuluessa ja jälkikäteen.
4. Oman lukumaratonin päätyttyä laske lukemasi sivumäärä ja kuuntelemasi äänikirjatunnit ja -minuutit.
5. Ilmoita tulos omassa blogissasi (jos sinulla sellainen on) ja myös maratonin emäntäblogissa (eli siis täällä, Oksan hyllyltä -blogissa).
6. Emäntäblogissa julkaistaan ennen lukumaratonia erillinen postaus, jonne koontipostaukset ja luettujen sivujen/kuunneltujen määrän voi ilmoittaa.
7. Voit siis osallistua lukumaratonille, vaikkei sinulla olisi omaa blogia.

Lue lisää kesälukumaratonista Oksan hyllyltä -blogista.Hauskaa lukumaratonia kaikille siihen osallistuville tai sitä seuraaville!

7 kommenttia:

 1. Täällä arvon vielä osallistunko vai en :) Teemestarin kirja on ihana. Antoisaa maratonia sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hieno kirjavalinta! Kivaa, että olet maratonilla mukana. Taidatkin olla ensimmäisten aloittajien joukossa. Lukuiloa sinulle. :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä maratoniin! Odotan mielipidettäsi Teemestarin kirjasta, ollut minullakin pitkään lukulistalla. :)

  VastaaPoista
 4. Minulla olivat menneet päivämäärät aivan vinksalleen ja luulin kesäisten lukumaratonien olevan jo ohi. Hyppäänpä siis peesissäsi mukaan maratoonaamaan. Mukavia lukuhetkiä! :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä maratoniisi! Luin Itärannan kudottujen kujien kaupungin ensimmäisellä maratonillani, mutta Teemestarin kirjaa en ole vielä ehtinyt lukea.

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä koitokseen! :) Aloitan oman urakkani vasta huomenna - voinpahan seurata muiden etenemistä rauhassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!