sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Retki kirjastoonKävin retkellä Oulunkylän kirjastossa Helsingissä. Tarkoituksenani oli palauttaa Pasilan kirjastosta lainaamani kirjat ja lainata tilalle Agatha Christien kirjoja, joita ajattelin lukea haastetta varten.

Minusta on mukavaa käydä aina eri kirjastossa. Oulunkylän kirjasto ei ehkä hivele silmää ulkoapäin, mutta on moderni sisältä. Siellä on kirjojen lisäksi oma nurkkaus nuorille pelikoneineen ja lapsille leluineen. Mainosten mukaan kirjastossa järjestetään paljon tapahtumia. Kirjasto on tavallaan aika pieni, mutta viihtyisä.2 kommenttia:

  1. Oulunkylän kirjasto on minun lähikirjastoni. Käyn siellä ainakin kerran viikossa. Joskus käyn myös vanhassa hienossa Rikhardinkadun kirjastossa.

    VastaaPoista
  2. Vanhemmillani on kodissaan niin paljon kirjoja, ettei ole kamalasti tarvinnut kirjastossa käydä - itselläkin alkaa olla hyllytila vähissä. :P Kirjastokäyntini ovat siis aika satunnaisia. Kirjastot ovat kuitenkin mainioita, koska sieltä voin lainata kirjan, josta en ole vielä varma, haluanko ostaa omaksi.
    Pienenä kävin lähikirjastossani jonkin aikaa tarinatuokiossa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!