perjantai 9. lokakuuta 2015

Retki kirjastoonKävin retkellä Maunulan kirjastossa Helsingissä. Tarkoituksenani oli palauttaa melkein myöhässä ollut Harry Potter kirja. Minun ei pitänyt lainata mitään, mutta silmiini osui Stephen Kingin kirja nimeltään Kuvun alla, josta olin vasta nähnyt blogipostauksen. Olin joskus katsonut kirjasta tehtyä sarjaa ja loppuratkaisu jäi vaivaamaan mieltä. Sarja ei ollut kovin hyvä, mutta kirja oli pakko lainata - vaikka tuskin ehdin tuota 1113 sivun järkälettä lukemaan hyvin pitkään aikaan, ainakaan kokonaan. Lisäksi päätin tilata noudettavaksi Lauren Millerin Parallel kirjan, johon tykästyin Lumiset kuusenoksat nimisen blogin kautta. Lukupinoni on tälle kuulle siis valtava, kun lisää tähän Agatha Christien kirjat ja Harry Potterit, jotka olen myös lainannut edelisellä kirjastoreissulla! Ja minun kun piti käydä kirjastossa vain kerran kuussa!Maunulan kirjasto on aika karu ulkoapäin, mutta lämminhenkinen sisältä. Siellä on ystävällinen henkilökunta ja kiva tunnelma. Kirjoja on ihan mukava määrä, vaikka tila on aika pieni.Pitää vielä mainita, että ostin kirjakaupasta Robert Jordanin The Eye Of The World kirjan:2 kommenttia:

  1. Nyt oli niin puhutteleva kysymys (nimimerkillä tulin juuri kirjastosta), että pakko vastata. Kyllä, lainaan. Varsinkin silloin, kun on tulossa koeviikko. Juuri silloin kirjat tuntuvat oikein huutelevan hyllyltään, että ota minut, ota minut! Sitten taas jos etsii jotain tiettyä kirjaa, se ei tietenkään tule vastaan. Mutta kirjastot ovat ihania paikkoja, olen aina rakastanut niiden tunnelmaa.

    VastaaPoista
  2. Minunkin pitäisi enemmän vierailla Oulun alueen kirjastoissa, mutta en vaan saa aikaiseksi... lähikirjastoni on samaa tyyliä - karu ulkoa, mutta sisällä mukava tunnelma. :) Ja kyllä, minäkin tunnistan tuon että kirjoja tulee lainattua liikaa. Ajattelen että jos vaan tämän yhden vielä otan, ja sitten kotona tulee ihmeteltyä kun lainapino vaan kasvaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!