maanantai 18. kesäkuuta 2018

Kesäkuun lukumaratonOsallistuin kesälukumaratoniin lauantaista 16.6.2018 kello 19.00 sunnuntaihin 17.6.2018 klo 19.00. Tavoitteenani oli saada Helmet lukuhaastetta eteenpäin. Olin kerännyt lukupinooni neljä kirjaa, mutta luin niistä loppujen lopuksi vain yhtä: "Tuula Karjalainen: Tove Jansson: Tee työtä ja rakasta".

Vietin melkein koko lauantain Korjaamon dekkarilauantaissa, joten olin hivenen väsynyt lukeakseni kovin myöhään. Lauantai-illan sivumääräksi tuli siten 46 sivua. Sunnuntaina luin oikeastaan vain aamulla ja pari tuntia ennen maratonin päättymishetkeä. Luin lukumaratonin aikana yhteensä 76 sivua. Olen oikeastaan tyytyväinen tulokseen, sillä sain siitä puhtia jatkaa kirjan lukemista loppuun. Jatkoin lukemista vielä aikarajan päätyttyä ja luin melkein yhtä paljon sivuja lisää kuin lukumaratonin aikana.

Toivottavasti kaikilla oli leppoisa lukumaraton! Minulla ne näyttävät perinteisesti olevan kaikkea muuta toimintaa täynnä kuin lukemista, mutta ei se oikeastaan haittaa. On silti hauskaa olla mukana!Lue lisää kesälukumaratonista Sivujen välissä -blogista. Seuraava lukumaraton on lauantaina 7.7.2018! Tule silloin mukaan! Aloituspostaus ilmestyy heinäkuussa tässä blogissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!