torstai 6. heinäkuuta 2017

Osallistun kesälukumaratoniinBlogistanian kesän 2017 toinen lukumaraton järjestetään lauantaina 8.7. Aion aloittaa maratonin perjantaina klo 11.00 ja lopettaa lauantaina klo 11.00. Olen kerännyt lukupinooni helppolukuisia lasten- ja nuortenkirjoja muumeista noitiin.

Kesälukumaratonin säännöt:
 1. Kaikki 24 tunnin aikana luettu kirjallisuus lasketaan mukaan.
 2. Maratoonaamisen voi aloittaa perjantain 7.7. puolella tai sitä voi jatkaa sunnuntaina 9.7, kunhan osa lukemisesta tapahtuu lauantaina. Yhteensä aikaa on joka tapauksessa se 24 tuntia (esim. pe klo 17 -> la klo 17).
 3. Maratonaikaan saa sisältyä taukoja (nukkua ja syödä saa ja varmaan kannattaa), mutta ne lasketaan mukaan suoritusaikaan.
 4. Maratonista voi blogata halutessaan etukäteen, sen kuluessa ja jälkikäteen. Lopuksi joka tapauksessa lasketaan luettu sivumäärä, ilmoitetaan se blogissa ja linkitetään tuo tulospostaus minun blogiini, erilliseen myöhemmin julkaistavaan koontipostaukseen. Kirjaa mahdollisuuksien mukaan myös luetut kirjat.
 5. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi omaa blogia.
 6. Maratonin tunnisteena on somessa #lukumaraton.
Lue lisää kesälukumaratonista Kirjan jos toisenkin -blogista.Hauskaa kesälukumaratonia kaikille siihen osallistuville tai sitä seuraaville!

4 kommenttia:

 1. Minäkin olen mukana. :) Tosi kivaa maratoonata pitkästä aikaa. Sinulla on kivan oloinen pino. Tove Jansson onkin ihanaa luettavaa, ja tuo Mila Teräksen kirja kiinnostaa myös minua. On jäänyt vähän unohduksiin, mutta kiva kuulla mitä siitä tykkäät jos ehdit sen lukemaan.

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen mukana, ensimmäistä kertaa! :) En muistanut tuota Darren Shanin vampyyrisarjaa, vaikka se oli ihan mun lemppari nuorempana. Toivottavasti tykkäät siitä. Mukavaa lukumaratonia!

  VastaaPoista
 3. Hauskaa maratonia sinullekin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!