sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kirjabloggaajan kesäaakkosia V-Ö



Ja kaikkea muuta -blogin Minnan aloittama haaste päättyy viimeisiin aakkosiin.

Tässä omat kesäaakkoseni:

V = Vampyyrit

Vampyyrit ovat mielestäni kauhuolennoista mielenkiintoisimpia. Lapsena luin Pikku Vampyyri -kirjoja, ja viime vuonna kävin katsomassa Vampyyrien tanssi nimisen näytelmän. Minun pitäisi tutustua niin sanottuihin alkuperäisiin tarinoihin kuten Bram Stokerin Draculaan.

X = 10

Yksi lempikirjoistani on Agatha Christien Kymmenen pientä neekeripoikaa, toiselta nimeltään Eikä yksikään pelastunut. Se on mystinen, kiehtova ja jännittävä suljetun paikan arvoitus.

Y = Youtube

Katselen harvoin kirjoihin liittyviä videoita. Pidän enemmän blogipostausten lukemisesta, sillä niitä pystyy silmäilemään paremmin.



Å = Åbo

Olen käynyt Turussa viimeksi muutama vuosi sitten. Ensimmäisenä tulee mieleen Turun linna, sillä rakastan erilaisia linnoja, kartanoita ja palatseja. Minusta on mielenkiintoista lukea niihin sijoittuvia tarinoita.

Ä = Äänikirjat

Lapsena pidin kirjojen lukemisen lisäksi äänikirjojen kuuntelemisesta. Aikuisena olen kuunnellut niitä matkustaessani, sillä en oikein voi lukea kirjoja liikkuvissa kulkuvälineissä.

Ö = Österreich

Saksan ohella Itävalta on yksi lempimaani matkustaa. Siellä on kauniita maisemia ja upeita nähtävyyksiä. Minua kiehtovat etenkin historialliset tapahtumat sekä vuoristomaisemat.



2 kommenttia:

  1. Vampyyrit ovat olleet suosikkejani siitä lähtien, kun luin esiteininä Draculan... Nykyään niistä voikin lukea vaikka minkälaisissa muodoissa ja tarinoissa - kirjoja riittää.

    VastaaPoista
  2. Kirjalliset youtube-videot ovat jääneet minullekin vieraaksi. Jotenkin videot ja kirjat ovat vähän outo formaattiyhdistelmä :D. Itävalta on kaunis maa. Olen käynyt vain kerran Wienissä, mutta uudelleenkin olisi kiva sinne matkustaa, ja vaikka reissata autolla hienoja alppimaisemia katselemassa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!