perjantai 9. joulukuuta 2016

Akira Himekawa: The Legend of Zelda: Majora´s Mask"When the moon is full and things seem creepy."

Himekawa, Akira: The Legend of Zelda: Majora´s Mask
Julkaistu: 2009
Alkuperäinen nimi: Zelda no densetsu - mujura no kamen
Mistä maasta: Japani
Sivumäärä:
207

Kirjan tarina on jatkoa kirjoille The Legend of Zelda: Ocarina of Time Part 1 ja 2. Link yrittää etsiä rakasta keijuaan, kun hän törmää outoon naamiokasvoiseen poikaan, joka varastaa hänen soittimensa. Link lähtee jahtaamaan poikaa ja joutuu aivan toiseen maailmaan, jossa kuu uhkaa tippua taivaalta. Kaupungin asukkaat haluaisivat vamistautua karnevaaleihin, mutta jotkut puhuvat evakuoinnin puolesta. Surullisinta on seurata Anjun tarinaa, sillä hänen olisi määrä mennä karnevaalien aikaan naimisiin, mutta hänen sulhasensa on kadonnut. Link päättää ottaa asukkaiden pelastamisen tehtäväkseen ja ryhtyy purkamaan kaikkialla vallitsevia kirouksia yksi toisensa jälkeen. Naamioilla näyttää olevan tärkeä osansa ratkaisun kannalta. Kirjan lopussa on myös oheistarina siitä, kuinka Majora niminen naamio alun perin syntyi.

"It´s said that those who wear it are possessed by an incredibly evil power. According to legend, Majora´s Mask brought such immense catastrophe that, in fear, our ancestors sealed it away in darkness forever, hoping to save the world from its evil." (s.62)

Pidin aikoinaan paljon The Legend of Zelda: Ocarina of Time Nintendo 64 -pelistä, minkä seurauksena pelasin myös Majora´s Mask -peliä. Mangasarjakuviin tutustuminen on ollut äärimmäisen nostalgista. Vanhat tutut hahmot heräävät uudella tavalla eloon. Rakastan tätä tarinaa etenkin sen vuoksi, että siinä matkustetaan ajassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!