perjantai 30. joulukuuta 2016

Lukuisaa uutta vuotta 2017!Haluaisin kiittää kaikkia lukijoita, kommentoijia ja kannustajia kuluneesta vuodesta 2016!

Tämä vuosi on ollut antoisa kirjojen saralla, sillä en ole varmaan koskaan lukenut yhtä paljon kirjoja kuin tänä vuonna. Olen pääsääntöisesti nauttinut kaikista lukemistani 76 kirjasta, sillä mielestäni laatu on kuitenkin aina tärkeämpää kuin määrä. Yksi vuoden parhaimmista kokemuksista on ollut päästä kirjabloggaajan asemassa Helsingin kirjamessuille ja tavata kirjailijoita ja muita kirjabloggaajia. Olen osallistunut lukumaratoneihin ja lukuhaasteisiin. Vuoteeni on kuulunut myös Helsingin kirjastoissa vierailu.

En malta odottaa alkavaa vuotta 2017, sillä uskon, että se tuo lisää uusia kokemuksia ja kirjaelämyksiä! Tavoitteenani on lukea etenkin suomalaisia kirjoja, sillä Suomi täyttää tulevana vuonna 100 vuotta. Olen mukana HelMet lukuhaasteessa ja Kirjablogit ja 101 kirjaa projektissa. Uskon, että lukemani kirjat ovat tavoitteista huolimatta tulevanakin vuonna yhtä monipuolisia kuin tänäkin vuonna. Ja ei sitä tiedä, vaikka innostuisin osallistumaan uusiin lukuhaasteisiin, joista löydän jotain aivan uutta.

Voitte halutessanne laittaa kommentteihin palautetta, toiveita tai muuta kerrottavaa! Kohti uutta vuotta 2017!

10 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta ja lukuiloa!

  VastaaPoista
 2. Hieno määrä kirjoja ja huippua kuulla, että ne olivat pääsääntöisesti mieleen. Sehän se on tärkeintä, ei määrä sinänsä (vaikka onkin ihanaa lukea niin paljon kuin vain ehtii)!

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Mainiota alkavaa uutta vuotta 2017 Sinulle:) Kevään tarjonta lupaa hyvää laadukkaassa luettavassa pysymisen suhteen, määrällä ei niin mitään väliä;)

  VastaaPoista
 4. Minäkin osallistun ensi vuoden Helmet-haasteeseen, ja kovasti tekisi jo mieli aloittaa, mutta pitää malttaa vielä huominen. :) Oikein hyvää uutta vuotta ja lukuintoa sinulle!

  VastaaPoista
 5. Hyvää ja lukurikaasta vuotta 2017!♥

  VastaaPoista
 6. Hyvää Uutta Vuotta ja lukuiloa vuodelle 2017♥

  VastaaPoista
 7. Hyvää ja kirjaisaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 8. Onnellista alkanutta vuotta ja loistavia lukuelämyksiä! :)

  VastaaPoista
 9. Tästä kirjavuodesta tulee upea! Toivottelen hyviä lukutuulia sinulle! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!