tiistai 13. joulukuuta 2016

Akira Himekawa: The Legend of Zelda: Ocarina of Time Part 2"Why do you always cover your face?"

Himekawa, Akira: The Legend of Zelda: Ocarina of Time Part 2
Julkaistu: 2011
Alkuperäinen julkaisu: 2008
Alkuperäinen nimi: Zelda no densetsu - toki no ocarina - ge
Mistä maasta: Japani

Kääntäjä: John Werry
Kustantaja: Shogakukan Inc.
Sivumäärä: 191


Tarina alkaa kirjassa The Legend of Zelda: Ocarina of Time Part 1. Link huomaa olevansa aikuinen Ganondorfin hallitsemassa maailmassa. Hän ryntää etsimään prinsessa Zeldaa ja pelastamaan ystäviään. Hänen urhea matkansa kulkee maatilalta veden syvyyksiin ja aavikolle asti. Lopussa tietenkin on eeppinen taistelu pahaa vastaan.

"I was raised as a kokiri, but was suddenly told I´m really a hylian. Not just that. I´m a hero who will save Hyrule. Now I´m fighting against the gerudo. I don´t question any of that... it´s just... I´m missing seven years that everyone else has." (s.36)

Pidin sarjakuvasta, sillä se sisälsi vanhoja tuttuja ja nostalgisia hahmoja saman nimisestä Nintendo 64 -pelistä. Tarina vain kulki hieman eri latuja, ja siinä oli mausteena myös huumoria. Toisaalta se oli harmi, mutta toisaalta mielenkiinto pysyi yllä, kun en tiennyt ihan tarkkaan, mitä tarina piti sisällään. Kirjan lopussa oli pari bonus tarinaa: The Skull Kid and the Mask part 1 ja 2 sekä Rouru of the Watarara. Ensimmäinen kertoi metsään kadonneesta pojasta ja toinen erään olennon kasvutarinan. Kumpikin tarinoista oli opettavainen.

"Nobody answered, nobody came. It was so dark and I was scared." (s.153)

Tutustumismatka mangasarjakuviin sekä The Legend of Zelda -sarjakuviin on ollut antoisa! En ole koskaan aiemmin lukenut tällaisia sarjakuvia. Voin suositella kaikille aiheesta pitäville!


Olen lukenut myös:
Himekawa, Akira: The Legend of Zelda: Ocarina of Time Part 1
Himekawa, Akira: The Legend of Zelda: Majora´s Mask
Ishinomori, Shotaro: The Legend of Zelda: A Link to the Past

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!