sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Helmet lukuhaaste 11/50

Tammikuussa luin Helmet lukuhaasteeseen hurjat 11 kirjaa!Tein lukuhaasteeseen hyvän alkukirin nyt, kun innostus on huipussaan. Mielestäni ehkä paras lukemani kirja tammikuussa oli kuvassakin näkyvä Romain Puértolasin Fakiiri joka juuttui Ikea-kaappiin.


Tammikuussa lukemani kirjat:

James Frey: Endgame: Taivaan avain (29. Kahden kirjailijan yhdessä kirjoittama kirja)

Neil Gaiman: Batman: Viimeinen Batman-tarina (11. Sarjakuvakirja)

Cecelia Ahern: Tyttö peilissä (48. Kirjassa on alle 150 sivua)

Romain Puértolas: Fakiiri joka juuttui Ikea-kaappiin (4. Maahanmuuttajasta, pakolaisesta tai turvapaikanhakijasta kertova kirja)

Veikko Huovinen: Koirankynnen leikkaaja (45. Suomalaisesta miehestä kertova kirja)

Kim Izzo: Avioliitto Jane Austenin tapaan (3. Kirjassa rakastutaan)

Jacques Bonnett: Kirjaston henget (6. Kirjastosta kertova kirja)

E.M. Forster: Italialainen avioliitto (44. Kirjassa joku kuolee)

Andrew O´Hagan: Maf-koira ja hänen ystävänsä Marilyn Monroe (22. Kirjassa mukana Marilyn Monroe (syntymästä 90 v.))

Cecelia Ahern: P.S. Rakastan sinua (41. Kirjassa lähetetään kirjeitä)

Marjatta Kurenniemi: Onnelin ja Annelin talo (18. Lastenkirja)


Päivitän lukemiani kirjoja Helmet lukuhaaste sivulleni.

Kuinka Helmet lukuhaaste on sujunut sinulta? Muita kommentteja?


12 kommenttia:

 1. Sinullahan on helmet-haaste hurjassa vauhdissa. :) Minä en ole ainakaan vielä mukana haasteessa (tuntuu, että haasteessa on liikaa kohtia, jotka eivät kiinnosta minua laisinkaan), mutta muutaman kohdan näköjään olisin tammikuussa lukemillani saanut kasaan: 29, 3, 44. Tsemppiä seuraavaan haastekuukauteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen huomannut, että moni on samaa mieltä siitä, että haasteen kohdat eivät oikein kiinnosta. Mutta voihan niitä soveltaa... :)

   Poista
 2. Oletpa lukenut ahkerasti! Itse 8-9 kirjaa tammikuussa. Luen mitä haluan, jos sopii haasteeseen, hyvä. Jos ei sovi, eipä mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Olet myös lukenut mukavasti kirjoja. Olen tutustunut haasteen myötä uudenlaisiin kirjoihin, mikä on ollut hauskaa.

   Poista
 3. Kovaa tahtia olet pitänyt! Itse en ole mukana tässä haasteessa. Jos HelMet tarkoittaa Helsingin kaupunginkirjastoja, siellä tulee käytyä muuten vaan. Odottelen Töölön kirjaston remontin valmistumista. Vielä upeampi juttu olisi keskustakirjaston valmistuminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoittaa se :) Tuolta koostepostauksesta tai haasteet välilehdestä löytyy halutessasi lisää tietoa. Keskustakirjastoa odotellessa :)

   Poista
 4. Hienon alkukirin olet ottanut! En ole mukana tässä haasteessa, mutta olen onnistunut tammikuussa lukemaan saman verran kirjoja kuin sinä. Osallistun tänä vuonna kolmeen pienimuotoisempaan haasteeseen ja olen tähän mennessä lukenut jokaista varten vähintään yhden kirjan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma :) Onnea sinulle haasteisiin! Osallistun itse vain tähän yhteen, koska mielestäni tämä on ollut mielenkiintoisin ja koska tämän lisäksi ei oikein ehdi osallistua muihin haasteisiin...

   Poista
 5. Alkuhuumassa täällä myös, ja samat 11 kirjaa luettuna Helmet-lukuhaasteeseen. Asetin tämän vuoden tavoitteeksi lukea vanhempaa kirjallisuutta, ja haaste onkin vienyt minut vanhempaan kirjallisuuteen. Luin juuri Puertolasin uusimman teoksen (se siis tänä vuonna ilmestynyt), ei valitettavasti yltänyt Fakiirin tasolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa :) Mielenkiintoista yhdistää haasteeseen myös omia tavoitteita.

   Poista
 6. Minä luin HelMet-haasteeseen viisi kohtaa: 4, 11, 15, 29 ja 44. Kirjoja tammikuulta kertyi 13, joista tosin kuusi oli sarjakuvaa. Luin The Walking Dead -sarjakuva-albumit 2-7, sillä tv-sarja palaa tauolta ystävänpäivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla tammikuun lukemisistasi :) Sinullakin on lukuhaaste ihan hyvässä vauhdissa. En nykyään koskaan lue sarjakuvakirjoja, mutta haasteen kautta oli kiva lukea edes yksi :)

   Poista

Kiitos kommentista!