sunnuntai 17. joulukuuta 2023

Sarah Morgan: Kenties tänä jouluna

Brenna Daniels opettaa hiihtoa ja potee sydänsuruja. Entinen pujottelija Tyler O'Neil on hänen lapsuudenystävänsä, joten hän ei uskalla pilata hyviä välejä paljastamalla omia todellisia tunteitaan. Tylerilla on menneisyys naistenmiehenä ja sydäntenmurskaajana. Nyt hän yrittää olla Jessille paras isä. Lunta sataa juuri ennen joulua ja Snow Crystal -lomakeskus varataan täyteen. Brennan on pakko muuttaa asumaan Tylerin luokse. Voisiko unelma parisuhteesta viimein toteutua?

"'Mutta entä mitä Tyler tuntee Brennaa kohtaan? Brenna ei ole hänen tavanomaista tyyppiään. Ei yhtään niin kuin ne muut." (s.146)

Tarina on jouluinen, talvinen, romanttinen ja lapsiperhekeskeinen. Brenna ja Tyler kiertävät toisiaan kuin kissa kuumaa puuroa. Jess fanittaa Brennaa hypoteettisena äitiehdokkaana ja kipuilee biologisen äitinsä tunnekylmyyttä. Tarina on turvallisen ennalta-arvattava.

"Jos hän jatkaisi samaa rataa, hän kuolisi vanhana ja näivettyneenä ja katuisi hukkaan heittämiään tilaisuuksia ja tekemättä jättämiään asioita." (s.233)

Snow Crystalin väki rakastaa rakkaustarinoita. Siellä kuuluu sipinää, supinaa ja kuisketta. Koko tuttavapiiri on valmis panostamaan Brennan ja Tylerin parisuhteen sinetöimiseen. Suosittelen kirjaa Hallmark elokuvien faneille.

"Läheisesi ovat ainoita ihmisiä, joilla on väliä, ja kaikkein tärkein olet sinä itse. Kunhan vain teet kuten sinusta itsestäsi tuntuu oikealta etkä satuta muita, sinulla ei ole mielestäni mitään syytä huoleen." (s.127)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!