perjantai 21. lokakuuta 2016

Retki Itäkeskuksen kirjastoonKävin retkellä Itäkeskuksen kirjastossa, joka sijaitsee Stoan kulttuurikeskuksessa. Paikalla on aina paljon ihmisiä, sillä kirjasto sijaitsee keskeisellä paikalla kauppakeskuksen vieressä. Tykkään vilkaista ohimennen myös taideteoksia, jotka on laitettu pihalle tai aulaan esille.Ensimmäisenä silmiini osuivat lasten kirjat ja suloinen panda, joka kökötti kirjahyllyjen välissä. Ihmetystä puolestaan herättivät hyllyt, joissa oli valtavat määrät cd-levyjä. Eräskin asiakas lainasi niitä muovikassillisen. Siinä riittää kuunneltavaa. Yhteen nurkkaan oli aseteltu sähköurut. Mietin, soitetaanko niitä koskaan...Huomasin, että kirjastossa oli lukuisia pöytiä ja tuoleja, joihin voi istahtaa selaamaan lehtiä tai kirjoja. Lehtihyllyn päälle oli aseteltu ihastuttavia siilejä! Kirjastossa oli tietenkin myös tietokoneita.

Alakerrassa oli paljon lehtiä, kirjoja ja lukutilaa. Esille oli aseteltu tällä kertaa sotakirjallisuutta. Kirjastosta jäi mieleen ystävällinen ilmapiiri, lukuisat kävijät (vaikka he eivät kuvista näykään, kuvasin nimittäin kirjastoa tahallaan niin ettei kukaan joudu kuvaan) ja kirjojen runsaus - sekä punertava väritys.Muista kirjastoretkistäni voit lukea aiemmista postauksista.

4 kommenttia:

 1. On ollut kyllä kiva idea laittaa tuollaisia eläin teoksia ympäri kirjastoa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania teoksia, varsinkin tuo panda. Voih :)
  Tiia

  VastaaPoista
 3. Hauska idea vierailla erilaisissa kirjastoissa. Omassa kirjastossamme arvostan sitä, miten hienosti lastenpuolelle on koottu esille kirjoja jonkun vaihtuvan, usein ajankohtaisen teeman ympärille.

  VastaaPoista
 4. Itäkeskuksen kirjasto on hyvin tuttu paikka. Käyn siellä, jos en jotain löydä lähikirjastostani. Minäkin olen ihmetellyt sähköurkuja, enkä ole vielä toistaiseksi nähnyt kenenkään soittavan niitä. Itäkeskuksessa on tosiaan aina paljon porukkaa, mutta onneksi toiset kävijät osataan ottaa huomioon. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!