tiistai 30. elokuuta 2016

Blogi täyttää 1 vuotta!Vuosi sitten päätin pysähtyä ja antaa aikaa yhdelle unelmalle - kirjoille!

Vuosi sitten aika oli oikea oman kirjablogin perustamiselle. Ajatuksenani oli laittaa lukemiani kirjoja muistiin ja kertoa niiden herättämistä ajatuksista. Mielestäni bloggaamisessa parasta on ollut uudenlaisiin kirjoihin tutustuminen ja kirjablogiyhteisöön kuuluminen.

Vuoden aikana blogi on kokenut lukuisia eri ulkoasuja, mutta pinkki väri on säilynyt niissä kaikissa. Olen kuvannut kirjakuvani melkein aina ulkona. Kuvausretket ovat olleet hauskoja ja rentouttavia. Olen tykännyt käyttää ulkoasuissa kirjojen lisäksi ruusujen ja kellojen kuvia. Teksteissä esiintyivät aluksi lempikirjani, aiemmin luetut kirjat ja sillä hetkellä lukemani kirjat. Myöhemmin osallistuin lukuhaasteisiin ja kirjoitin muistakin kirjoihin liittyvistä asioista kuten kirjamessuista, kirjastovierailuista, kirjaostoksista, lukumaratoneista ja lukukampanjoista. Vastailin myös haasteiden mukana saamiini kysymyksiin. Joulukuussa päätin repäistä ja järjestin oman joulukalenterin. Kirjoitin kerran jopa teatterireissusta. Jännittävintä oli saada yhteydenottoja, joissa pyydettiin lukemaan kirjojen arvostelukappaleita. Mielenkiintoista on ollut huomata, että luetuimpia postauksia eivät suinkaan ole yksittäisiin kirjoihin liittyvät vaan lukumaratonit ja erilaiset haastepostaukset. Luetuimmat postaukseni tähän mennessä ovat olleet: Hienoimmat kirjablogien ulkoasut, Blogistanian kesälukumaratonin eteneminen ja Teatterin aika: Vampyyrien tanssi.

Unelmiani alkavalle kirjablogi vuodelle ovat kirjamessuille meneminen, klassikoiden lukeminen, erilaisiin kirjastoihin tutustuminen, HelMet lukuhaasteen onnistuminen, Harry Potterien selättäminen ja uusien suosikkikirjojen löytyminen!

Haluaisin kiittää kaikkia lukijoita, kommentoijia ja kannustajia! Kohti seuraavaa lukuisaa vuotta!

17 kommenttia:

 1. Onnea 1-vuotiaalle ja paljon tulevia vuosia! :)

  VastaaPoista
 2. Huisii!! :) Paljon onnea kanssataaperolle. Meillä on siis abouttiarallaa samanikänen blogi. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea blogisynttäreistä ja kiitos sinulle mielenkiintoisesta blogistasi! Tulevat unelmasi kuulostavat mukavilta. Potterit ovat ihanaa syyslukemista. :)

  VastaaPoista
 4. Paljon Onnea toivotteleepi täältä toinen beibi ! :)))

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea 1-vuotiaalle blogillesi! :) Sinulla on kiva blogi! Tulee aina luettua postauksesi :)

  VastaaPoista
 6. Oikein onnellista 1-vuotispäivää ja tsemppiä tuleville suunnitelmille ja postauksille :)

  VastaaPoista
 7. Onnea 1-vuotiaalle. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. :)

  VastaaPoista
 8. Onnea pikkuiselle, vaan ei vähäiselle! Hyvää jatkoa blogillesi!

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea yksivuotiaalle, ja tulkoon vuosia blogille vielä monta lisää! :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut ensimmäisestä blogivuodesta! Blogin ulkoasun säätäminen on mukavaa puuhaa (vaikka itse olen hieman laiskistunut sen suhteen) ja täällä on aina kiva vierailla. :) Kirjoitteluintoa myös jatkossa.

  VastaaPoista
 11. Onnea menneestä vuodesta, ja toivottavasti vielä useita vuosia on edessä! :)

  VastaaPoista
 12. Onnea yksivuotiaalle ja paljon lukuiloa toiselle vuodelle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!