torstai 20. joulukuuta 2018

Suoritin Helmet lukuhaasteen (50/50)!

Joulukuussa luin Helmet lukuhaasteeseen kolme kirjaa.Minä tein sen! Suoritin jo kolmannen kerran Helmet lukuhaasteen lukemalla jokaiseen haastekohtaan oman kirjansa! Jonkin aikaa näytti pahasti siltä, että tämän vuoden lukuhaaste olisi jäänyt yhtä kirjaa vaille vajaaksi. Minulle oli loppusuoralle jäänyt kaksi tietokirjaa luettavaksi. Luin niitä aika hitaasti pitkin syksyä. Ne olivat siitä huolimatta hurjan mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä.

En malta odottaa, että näen ensi vuoden lukuhaasteen 50 kohtaa! Ne julkaistaan tasan viikon päästä eli 27.12.2018! Aiotko osallistua Helmet lukuhaasteeseen 2019? Oletko yhtä koukussa kuin minä vai kenties jo kyllästynyt ja uusien haasteiden tarpeessa?


Joulukuussa haasteeseen lukemani kirjat:

34. Kirjassa syntyy tai luodaan jotain uutta
Arto Paasilinna: Maailman paras kylä

45. Palkittu tietokirja
Marjo Nurminen: Tiedon tyttäret

50. Kirjaston henkilökunnan suosittelema kirja  
Jorma&Päivi Tuomi-Nikula: Nikolai II Suomen suuriruhtinasKaikki haasteeseen lukemani kirjat päivittyvät HelMet lukuhaaste 2018 sivulleni.

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Hieno saavutus. En ole koskaan osallistunut Helmet-haasteeseen. Pitäisiköhän... Ehkä katson ainakin millaisia kohtia siellä on. Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, hieno saavutus!
  Vuosi sitten minäkin sain haasteen suoritetuksi, luin silloin pelkkiä kotimaisten kirjailijoiden kirjoja. Nyt olen lukenut vasta 40 kirjaa tämän vuoden haasteesta, enkä täyttä suoritusta saa millään kasaan. Hyvän alun jälkeen ei ole tullut luetuksi haasteeseen sopivia teoksia.
  Silti aion osallistua taas ensi vuoden Helmet-haasteeseen.

  VastaaPoista
 3. Me olemme suorittaneet haastetta samaan tahtiin. Sain eilen luetuksi viimeisen kirjan. Bloggaus puuttuu vielä. Tietysti aion osallistua ensi vuoden Helmet-haasteeseen! Nämä haasteet ovat mukavia, kun ei ota niitä liian vakavasti.

  VastaaPoista
 4. Onnea <3
  Osallistuin tänä vuonna eka kerran ja katsonpa minkälainen seuraava Helmet-haaste on, ennen kuin päätän mitään. Tämän vuotinen oli sen verran helppo, että alkuvuonna kaikki lukemani kirjat sujahtelivat haasteeseen. Kolme viimeisintä olivatkin sitten monta kuukautta auki ja yritin etsiä niihin kirjoja. Sain onneksi haasteen tehtyä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!