perjantai 13. heinäkuuta 2018

Kiitos kaikille heinäkuun lukumaratoniin osallistuneille!Heinäkuun lukumaraton on nyt takanapäin! Se oli ensimmäinen lukumaraton, jonka olen koskaan järjestänyt. Kuvien katselu ja tunnelmien seuraaminen oli hauskaa! Lukutyylien, luettavien kirjojen ja lukupaikkojen kirjo oli runsas!

Lukumaratonille ilmoittautui 23 osallistujaa, joista tämän hetken tietojeni mukaan maaliin asti selvisi 14. Heidän tunnelmistaan voi käydä lukemassa linkeistä, jotka on jätetty 6. heinäkuuta julkaistun postauksen kommentteihin. Tässä muutamia poimintoja:


" - minulle maratoonit ovat enemmän hupia ja tekosyy olla nokka kiinni kirjassa." (Ikuinen lukutoukka)

"Parasta oli istua ulkona lämpimässä auringon paisteessa lukemassa, välillä käyden lenkillä sulattelemassa teoksen herättämiä mietteitä." (Klassikkojen lumoissa)

"Niin vaan kävi, että kesän mansikoiden pakastus tulevan talven iloksi vaati huomioni myöhään iltaan. Niinpä avasin pelin käsien ahkeroidessa marjoja peraten itselleni uuden kirjailijan äänikirjalla -" (Kirsin Book Club)

" - lukumaratonista jäi jälleen todella kiva fiilis ja onkin harmi, että seuraava maratoni on kesän viimeinen." (Musteen jäljet)

 "Olen tyytyväinen, että maltoin asettua hyvien kirjojen äärelle - Vaikka kesällä on ihanaa olla liikkeessä, ulkoilla ja matkustaa, on lukeminenkin yksi tärkeimmistä kesätekemisistäni. Nyt sain lukuintoa – ja melko paljon blogattavaa lähi-illoiksi!" (Kaikkia värejä)


Itselläni lukumaraton sujui rauhallisesti. Luin perjantain puolella 100 sivua Darren Shanin kirjasta Pimeyden ennustukset. Lauantaina luin kirjan loppuun ja otin luettavaksi kirjasarjan seuraavan osan nimeltään Yön liittolaiset. Pääsin sitä eteenpäin 20 sivua. Lukumaratonilla luin siis yhteensä 190 sivua. Lukeminen oli mukavaa. Oli hauskaa uppoutua kirjaan, joka muistuttaa minua lapsuuteni kiinnostuksesta lukea Pikku Vampyyri -kirjoja. Lukemisen ohella inspiroiduin kirjoittamaan blogipostausta ja ottamaan instagram kuvia. Selailin myös ahkerasti muiden etenemistä blogeista, twitteristä ja instagramista.

Kiitos kaikille heinäkuun lukumaratoniin osallistuneille! Seuraava lukumaraton järjestetään 4.8.2018. Ilmoittautuminen tapahtuu myöhemmin Yöpöydän kirjat -blogissa! Sinne siis seuraavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!