torstai 26. joulukuuta 2019

Suoritin Helmet lukuhaasteen (50/50)!



Suoritin jo neljännen kerran peräkkäin Helmet lukuhaasteen lukemalla 50 kirjaa eli yhden kirjan jokaiseen haastekohtaan! Marraskuun alussa näytti pahasti siltä, että lukuhaaste jäisi ensimmäistä kertaa kesken, sillä kirjoja oli luettavana vielä kymmenen. Pääsin maaliin asti hurjan loppukirin ja mukaansatempaavien kirjojen avulla.

Ensi vuonna en aio osallistua Helmet lukuhaasteeseen, vaikka olenkin edelleen aivan koukussa siihen ja vaikka olen sitä kautta saanut runsaasti iloa ja jännitystä lukuhetkiin. Haluaisin välillä kokeilla jotain muuta. Päätöksestäni huolimatta en malta odottaa, että näen ensi vuoden lukuhaasteen 50 kohtaa! Täytyy pitää pää kylmänä, etten innostu liikoja ja pyörrä päätöstäni. Aiotko osallistua Helmet lukuhaasteeseen 2020?

Ensi vuonna haluaisin edetä Maailman ympäri lukuhaasteessa, mikä jäi tänä vuonna muiden lukuhaasteiden jalkoihin. En malta odottaa upeita lukuhetkiä eri kulttuureista kertovien kirjojen parissa!

Kaikki Helmet lukuhaasteeseen lukemani kirjat löytyvät Helmet lukuhaaste 2019 sivultani.

2 kommenttia:

  1. Onnea, onnea, onnea vaan!
    Olen osallistunut kaksi kertaa ja luultavasti jatkan, sillä Helmet-ryhmä on tosi kannustava ja mukava ryhmä. Lukemani kirjat ovat solahtaneet mukavasti haasteeseen, joten en ole joutunut pahemmin pinnistelemään niiden kanssa.

    Lukuiloa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3
      Helmet lukuhaaste on kyllä niin ihana!

      Poista

Kiitos kommentista!