sunnuntai 30. elokuuta 2015

EnsimmäinenOnko minulla aikaa lukea? Onko minulla aikaa kirjoittaa tätä blogia?

Aika kulkee yhä nopeammin ja nopeammin. Tuntuu siltä kuin joku kelaisi elämääni juhannuksesta jouluun ja takaisin. Päätin pysähtyä ja antaa itselleni aikaa unelmoida.

Mistä minä sitten unelmoin? Yksi asia on tietenkin kirjat. Ostan mielelläni lempikirjojani omaksi, mutta satunnaisia kirjoja tykkään lainata mieluummin kirjastosta. Toinen asia on kirjablogit. Olen seurannut niitä tänä vuonna ja haaveillut salaa omasta. Ajattelin kuitenkin, ettei aikani riitä niin monien kirjojen ja postausten tekemiseen, mitä kirjablogit ilmeisesti vaativat. Liityin eilen Kirjabloggaajat & lukemista harrastavat -facebook ryhmään ja sain sieltä sen viimeisen kipinän blogin tekoon.

Minulla ei ole selkeää suunnitelmaa, mistä kirjoitan tänne. Uskon, että blogi muotoutuu ajan myötä. Näin aluksi ajattelin aloittaa niistä kirjoista, jotka olen lukenut tänä vuonna ja jotka ovat tuoreessa muistissa. Haluaisin myös kirjoittaa lempikirjoistani. Kirjoitan oman tuntemuksen mukaan - en vakavalla ajatuksella.

Nyt on unelmien aika!

1 kommentti:

  1. Ihanaa, että uskalsit aloittaa blogin pitämisen. Tähän jää niin kivasti koukkuun :) Tervehdys aikainen täältä teekupposen ääreltä :) Mukavaa uutta päivää ja mukavia kirjoitteluhetkiä sinulle. Sait lukijan minusta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!