tiistai 29. maaliskuuta 2016

Sieluni hymyt -haasteKiitos Mummo matkalla -blogin Takkutukalle haasteesta, joka on lähtenyt liikkeelle Iltatähden syttyessä -blogista!

Haasteen säännöt: 

"Listaa ne pienet ja miksei suuretkin asiat, jotka tekevät juuri sinut onnelliseksi, jaa blogissasi tai muualla somessa ja lähde jakamaan hyvää mieltä eteenpäin haastamalla muutkin miettimään syitä olla onnellinen."

Olen tänään onnellinen seuraavista asioista:

-  Muistan, kuinka löysin viime vuonna päiväkirjan, johon olin kirjoittanut teini-ikäisenä listan asioista, joista unelmoin. Sain liikutuksekseni huomata niiden kaikkien toteutuneen. Asiat koskivat muun muassa maita ja kaupunkeja, joihin haluaisin matkustaa, sekä laulajia ja bändejä, joiden keikoille haluaisin joskus päästä.

- Sain viettää mukavan ja rauhallisen pääsiäisen perheen ja sukulaisten ympäröimänä. Rentoutumista, herkullista ruokaa, naurua ja hyvää mieltä.

- Laitoin viestiä ystävälle ja sovin hänen kanssaan tapaamisen. Olen myös iloinen ja otettu, että saan olla hänen lapsensa kummi.

- Nautin työpäivästä, sillä aurinko paistoi ja ihmiset olivat iloisia. Olen kiitollinen, että minulla on mielekäs työ ja mukavat työkaverit.

- Pidän vuodenaikojen vaihteluista. On ihanaa, kun on kevät, lumi sulaa ja on valoisaa. Rakastan luontoa, merta ja lintuja. Lempivuodenaikani on syksy.

- On ihanaa rentoutua kirjaa lukiessa. Olen myös iloinen, että päätin viime syksynä perustaa tämän blogin, sillä siihen kirjoittaminen on hauskaa. Minusta on mukavaa vierailla eri kirjastoissa ja tutkia loputtomalta vaikuttavaa kirjavalikoimaa.

- Näytteleminen, laulaminen sekä teatterissa käyminen. Musiikin kuuntelu.

Haastan tähän pohdintaan kaikki, jotka eivät ole vielä osallistuneet tähän haasteeseen ja haluaisivat osallistua!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun nappasit kopina ja oivia pointteja olet listannut! Voi mikä ihanuus tuo teinipäiväkirjan löytäminen:) Omani ovat jossain kohtaa kadonneet ulkoavaruuteen, mutta kuinka antoisaa olisikaan nyt verrata noita aatoksia ja toiveita toteutuneisiin ja nykyisiin... Keväistä loppuviikkoa Sinulle:)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että tämä haaste on löytänyt sinutkin. Kauniita onnen aiheita sinulla.

    Minunkin lempivuodenaikani on syksy, mutta juuri nyt myös kevätvalo on kaunista :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!