keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 9.luukkuYhdeksäs luukku sisältää haasteen:

Älyttömät joululahjat -haasteen antoi minulle Jenni. Haasteessa pitää kertoa kolme sellaista joululahjaa, jotka olisi ihana saada, mutta joita ei kaiken järjen nimissä todennäköisesti tule saamaan. Päätin osallistua haasteeseen leikkimielellä.

Älyttömät joululahjatoiveeni:

1. Maailmanympärimatka, jonka aikana ei tarvitsisi huolehtia ajasta tai rahasta. Matka olisi rauhallinen, turvallinen ja hauska. Näkisin, oppisin ja kokisin paljon uusia asioita. Tutustuisin kaupunkeihin ja luontoon sekä erilaisiin kulttuureihin. Kävisin museoissa, keikoilla ja nähtävyyksissä. Tapaisin paikallisia ihmisiä ja kuulisin mielenkiintoisia tarinoita. Kävisin kirjastoissa ja kirjakaupoissa. Kaikkialla. Olisin loputtomalla tutkimusmatkalla.


Münchenin joulumarkkinat

2. Iso asunto, jossa olisi kirjastohuone, joka olisi täynnä lempikirjojani ja mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia. Huoneessa täytyisi myös olla leppoisa lukunurkka.3. Taianomainen vaatekaappi, josta löytyisi aina kyseiseen hetkeen sopiva asukokonaisuus vaatteineen, kenkineen ja asusteineen.Mitä älytöntä toivoisit joululahjaksi? Muita kommentteja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!