keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2.luukkuToisesta luukusta löytyy lukeva prinsessa:

Jouluun kuuluu mielestäni erottamattomasti Disney kirjat ja elokuvat. Kirjahullujen lempi Disney prinsessa on varmasti Kaunotar ja hirviö -elokuvan Belle! Hän nimittäin rakastaa lukemista. Elokuvan alussa hän on menossa kirjakauppaan. Hän kertoo juuri lukeneensa hienon tarinan Jaakosta ja pavunvarresta, mutta kukaan ei jaksa kuunnella. Belle haaveilee toisista maailmoista kylän ulkopuolella. Hän palauttaa lukemansa kirjan. Hän kertoo, ettei voinut laskea kirjaa käsistään, ja tiedustelee, onko kaupassa jotain uutta kirjaa. Hän valitsee hyllystä kirjan, jonka on lukenut jo kaksi kertaa, sillä se on hänen lempikirjansa. Kauppias antaa sen hänelle lahjaksi. Belle kulkee kylän läpi nenä kiinni kirjassa.


Könni olisi varmasti myös sitä mieltä, että joulu on unelmien aikaa!


Pidän paljon Olipa kerran -tv-sarjan Bellestä.


Kuuluvatko Disney kirjat ja elokuvat sinun jouluusi? Kuka on paras Disney prinsessa? Muita kommentteja?

2 kommenttia:

  1. Disney-elokuvat kuuluvat minulla ylipäätään elämään, mutta kyllä niit jouluisinkin tulee katsottua. Olen aina pitänyt Bellestä, ja muistan, kuinka pienenä päätin oppia lukemaan myös liikkeessä (tämä haave toteutui) ja kuinka halusin myös saada yhtä suuren ja hienon kirjaston kuin Belle saa Hirviöltä (vielä haaveen tasolla).
    Bellen lisäksi suosikkejani ovat Esmeralda, Jasmine, Pocahontas, Megara, Mulan ja Kida.
    Olipa kerran-sarjan Belle on mahti minunkin mielestäni!

    VastaaPoista
  2. Kaunotar ja Hirviö on ehdoton suosikkini. Ihana tarina. Tosin olen edelleen sitä mieltä, että hirviö oli komeampi hirviönä eikä prinssinä.. Olen alkanut keräillä Disneyn elokuvia. Saa nähdä millainen kasa niitä kertyy :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!