keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Unelmien aika: Paluu tulevaisuuteenRakastan tarinoita, joissa esiintyy aikamatkustamista, historiallisia tapahtumia tai rinnakkaismaailmoja.

Yksi ehdoton suosikkini elokuvista on Paluu tulevaisuuteen trilogia. Ensimmäinen elokuva tuli ensi-iltaan heinäkuussa 1985. Se kertoo Marty McFly nimisestä nuorukaisesta, joka asuu Hill Valleyssa. Hänen isänsä on George ja äitinsä Lorraine. Isällä on ankara pomo nimeltään Biff Tannen. Lokakuun 25.päivänä vuonna 1985 tiedemies Emmett ´Doc´ Brown kutsuu Martyn Twin Pines Mall nimiselle parkkipaikalle todistamaan tieteellistä koetta aikamatkustuksesta. Tapahtumat vyöryvät eteenpäin, ja Marty löytää itsensä vuodesta 1955, sitten vuodesta 1885 sekä myöhemmin vuodesta 2015.

Tänään on se päivä, johon Marty McFly matkusti elokuvassa! Trilogialla on paljon uskollisia faneja etenkin Yhdysvalloissa. Etenkin heille tämä päivä on nostalgiaa täynnä.Elokuvatrilogia on julkaistu monessa muodossa. Siinä näyttelevät muun muassa Michael J Fox (Marty McFly), Christopher Lloyd (Emmett Brown), Lea Thompson (Lorraine Baines McFly), Crispin Glover (George McFly), Thomas F.Wilson (Biff Tannen) ja Claudia Wells (Jennifer Parker).Voit lukea aiheesta lisää virallisilta sivuilta ja facebookista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!