keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Unelmien aika: Hyvien sanojen viikkoAina voi unelmoida paremmasta maailmasta.

Facebookissa on Hyvien sanojen viikko -haaste 26.10 - 1.11.2015.

Haasteessa lukee näin:

"Haastamme sinut mukaan: laita hyvät sanat kiertoon. Osallistuminen on helppoa: Lähetä rohkaiseva ja kannustava viesti tai sano se suoraan - olet ihana. Kiitä saamastasi palvelusta tai toivota vaikka mukavaa päivänjatkoa. Käytä mielikuvitustasi, kun annat sanojen luoda hyvää. 

#HyvienSanojenViikko #KehuKaveria #KiitäKaveria #KannustaKaveria
 

Kieli, jota päivittäin puhumme, muokkaa tunneilmastoa ja ilmapiiriä. Meistä jokainen voi vaikuttaa sanoilla. Hyvien sanojen merkitys on valtava. Niin lapset ja nuoret kuin aikuisetkin tarvitsevat kannustavia eleitä ja sanoja. Hyvät sanat myös kertautuvat ja tulevat lähettäjälleen takaisin. Pienikin panostus voi pelastaa jonkun päivän! Tartu siis haasteeseen koulussa, kotona, kuppilassa, kadulla, työpaikalla, somessa tai ihan missä vaan. Tule viettämään kanssamme Hyvien sanojen viikkoa.

Hyvien sanojen viikko -haasteen takana ovat Etelä-Suomen Sanomien kolumnistit Lealiisa Kivikari, Helena Salakka ja Mila Teräs. Sanatyöläisinä ja äiteinä olemme olleet huolestuneita yhä kovenevasta kielenkäytöstä, joka syö iloa ja ankeuttaa ilmapiiriä. Hyviä sanoja kannattaa käyttää joka päivä, mutta Hyvien sanojen viikon tarkoitus on palauttaa mieliin positiivisten sanojen mahti.

Hyvien sanojen viikko näkyy tapahtumaviikolla osoitteessa ess.fi ja Etelä-Suomen Sanomissa. Toivomme, että viesteissä ja haasteissa käytetään päärisuaitaa #HyvienSanojenViikko. Näin kaikki aiheesta postatut viestit löytyvät saman risuaidan alta. Klikkaamalla #HyvienSanojenViikko voit käydä tutustumassa siihen, mitä aiheesta on viestitelty."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!