keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Blogin uutuudet

Mitä uutta vuosi 2017 tietää Unelmien aika -blogille?

Ei mitään radikaalia, sillä vuonna 2017 aion lukea ja blogata aika lailla samalla tavalla kuin viime vuonna: luen monipuolisesti erilaisia kirjoja, osallistun lukuhaasteisiin ja lukumaratoneihin sekä kerron kirjastovierailuista. Bloggaan myös kirjamessuista ja muista eteen tulevista kirjoihin liittyvistä tai niitä sivuavista asioista.

Päivitän linkit postauksiin myös facebookiin, blogloviniin ja twitteriin sekä uutuutena instagramiin!

Osallistun HelMet -lukuhaasteeseen 2017. Voit seurata etenemistäni haasteessa HelMet 2017 sivultani.Osallistun myös 100 suomalaista kirjaa - haasteeseen, jossa on nimensä mukaisesti tarkoitus lukea ja blogata sadasta suomalaisesta kirjasta tämän vuoden aikana. Etenemistäni haasteessa voit seurata 100 suomalaista sivultani.4 kommenttia:

 1. Tänä vuonna on kyllä paljon kaikennäköistä, niinkuin juhlavuonna kuuluukin. Tuo sata kotimaista kuulostaa aikamoiselta haasteelta. Helmet-haasteessa ollaan mekin mukana :) Jotain ollaan siihen jo saatu luettua, pitäisi ehtiä bloggaamaan niistä...
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että olette jo hyvässä vauhdissa haasteessa. Minulla on tällä hetkellä yksi kirja luettuna ja toinen puoliksi :)

   Poista
 2. Tuo 100 suomalaista kirjaa on todella kunnianhimoinen haaste. :) Tsemppiä tähän lukuvuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä liiankin :D Kiitos samoin hyviä lukuhetkiä!

   Poista

Kiitos kommentista!